Zaposlenici

Vaš pobjednički tim

Zaposlenici
Vlado Golub

Vlado Golub

Poznat i kao Le Pigeon, Vlado je prva linija IT obrane. Naše skladište je sigurno 24/7 jer Vlado nikad ne spava. Njegova energija je zarazna a njegov stil odjevanje uvijek iznova osvaja. On je naša golubica mira i anđeo čuvar, sve u jednom. I da, pored svega, počinje učiti španjolski jer mu je roba iz te daleke zemlje postala novim hobijem.

Ivana Pleša

Ivana Pleša

Najvećim transferom u 2015, Ivana se vratila u obiteljsko gnijezdo a sve je odmah postalo življe, sigurno i poboljšano. Njezin duh je nesalomljiv pa ju nikad nećete vidjeti umornu ili iscrpljenu. Svugdje je i uvijek, a to su odlike budućeg menadžera. Sa njom, svi možemo sanjati svijetlu budućnost.

Nedjeljko Čolić

Nedjeljko Čolić

Naš čovjek od akcije, u svakom smislu te riječi. Nesalomljivi junak starog kova spreman za digitalni boj! Ne opterećujte ga stručnom terminologijom i teškim riječima, jer njega za njih jednostavno nije briga. Pošaljite ga u drugi grad, dajte mu pouzdano vozilo i vaš teret dolazi dok ste rekli "Carina".

Sanja Hojan

Sanja Hojan

Femme fatale među komercijalistima, Sanja je uvijek spremna uhvatiti se u koštac sa papirologijom. Za nju, rad sa fakturama je poput izrade najfinijeg kolača, uvijek s velikim osmijehom i zrncem slatkog začina. Možda baš zato svaki klijent, zajedno sa tvrdim dečkima s Carine bude razoružan njezinim šarmom i vještinama.

Tomislav Pleša

Tomislav Pleša

Posjeduje sve tajne logističke poteze i zna sve uredske trikove. Uvijek je gladan i uvijek spreman za svaki zadatak koji ga čeka na stolu. Nijedan projekt nije pretežak, nijedan papir nije prevelik, njega ga ništa ne može zamarati. Biti ili uvijek biti, njegova je vječna dilema.

Mirjana Pleša-Bucalić

Mirjana Pleša-Bucalić

Šta reći o spiritus movensu naše male tvrtke? S njezinim popisom vještina, i Wikipedia bi se namučila. Dočekuje svakog zaposlenika istim osmijehom kao i svaki poslovni problem koji naiđe. A to može biti osobina samo iznimnih lidera. Prava je mama samo jednom, ali kao majka svakome od nas.

Darko Bucalić

Darko Bucalić

Njegov izgled može vas prevariti, njegov brk ponekad čak i uplašiti. Ali jedno je sigurno - naš Darko pravi je vođa s golemim iskustvom i apetitom koje ga konstantno prati. Stalno je spreman podijeliti svoje golemo znanje ali iz nepresušne riznice, uvijek i neku novu šalu s kojom uvijek izmami osmijeh.

Tomislav Ševerdija

Tomislav Ševerdija

Poznat i kao "Čovjek sa Carine", Tomislav je odavno prepoznat u tim krugovima. Pored tone papira za carinjenje, uvijek donosi i ozbiljan pogled kojim postiže sve. Carinske deklaracije i sva pripadajuća dokumentacija za njega su poput lektire, uvijek su uz njega, s njima započinje jutro i svaku večer odlazi s njima u postelju.

Kontaktirajte nas